« وَمَا كَانَ الْمُؤْمِنُونَ لِيَنْفِرُوا كَافَّةً فَلَوْلَا نَفَرَ مِنْ كُلِّ فِرْقَةٍ مِنْهُمْ طَائِفَةٌ لِيَتَفَقَّهُوا فِي الدِّينِ وَلِيُنْذِرُوا قَوْمَهُمْ إِذَا رَجَعُوا إِلَيْهِمْ لَعَلَّهُمْ يَحْذَرُونَ » مـؤمنان را نسزد كه همگي بيرون روند (‌و براي فراگرفتن معارف اسلامي عازم مراكز علمي اسلامي بشوند)‌. بـايد كـه از هر قوم و قبيله‌اي‌، عدّه‌اي بروند (‌و در تـحصيل علوم ديني تلاش كنند) تا با تعليمات اسلامي آشنا گردند، و هنگامي كه به سوي قوم و قبيلۀ خود برگشتند (‌به تعليم مـردمـان بـپردازنـد و ارشـادشان كنند و) آنـان را (‌از مخالفت فرمان پروردگار) بترسانند تا خودداري كنند

ابراز نگراني سازمان همکاري اسلامي از گسترش تروريسم و افراط گرايي | خبرها 27 بهمن 1393
ابراز نگراني سازمان همکاري اسلامي از گسترش تروريسم و افراط گرايي

شرکت کنندگان در نشست سازمان همکاري اسلامي در جده عربستان درباره مبارزه با تروريسم و افراط گرايي گفتگو و از افزايش روزافزون تعصب و نژادپرستي ضد مسلمانان که به پديده اسلام هراسي منجر شده است؛ ابراز نگراني کردند.

اعضاي سازمان همکاري اسلامي در این نشست همچنين تروريسم دولتي رژيم صهيونيستي و سياستهاي نژادپرستانه اين رژيم را محکوم کردند.

ترکي بن محمد معاون وزيرخارجه عربستان سعودي در اين نشست درسخناني بر لزوم وحدت بيشتر براي مبارزه با تروريستها تاکيد کرد و گفت: اين مسئله تهديدي مستقيم براي جوامع ما است. وي افزود: براي اينکه مبارزه با تروريسم نتايج مطلوبي داشته باشد بايد با افکار گمراه و حاميان آن به شکل جدي مبارزه کرد و منابع مالي و تسليحاتي تروريستها را خشکاند و بر تسليحاتي که ازجانب طرفهاي مشکوک براي تروريستها ارسال مي شود نظارت جدي صورت گيرد چرا که اين مسئله منجر به برهم خوردن ثبات و امنيت منطقه مي شود.

ترکي بن محمد همچنين درخواست برگزاري نخستين کنفرانس بين المللي مبارزه با تروريسم را براي فوريه در عربستان مطرح کرد وگفت: در اين کنفرانس طرز فکر ايجاد مرکزي درسازمان ملل براي مبارزه با تروريسم مطرح خواهد شد تا ابزار اجرايي راهبرد سازمان ملل درمبارزه با تروريسم باشد.

اياد بن امين مدني دبيرکل سازمان همکاري اسلامي هم دراين نشست گفت : اين سازمان همواره خواستار مبارزه با تروريسم بوده است که به اسناد مهمي هم در اين زمينه متکي است و همه کشورهاي عضو را به اتخاذ تدابير سخت و فعال به صورت انفرادي و جمعي براي مبارزه و فائق آمدن بر اين پديده شوم فراخوانده است.

مدني افزود: اين سازمان بارديگر به شکل قاطع همه تلاشهاي تروريستي در هر کشور ، هر جنس و دين و فرهنگ را رد مي کند و بر محکوميت نقض مستمر حقوق اساسي ملت فلسطين و تروريسم دولتي فلسطين در اراضي اشغالي و سياستهاي نژادپرستانه ازجمله محاصره نوار غزه و ناديده گرفتن قانون بين المللي و قوانين انساني تاکيد دارد.

او در ادامه افزود: ما به طور خاص جنايت زشت سازمان تروريستي موسوم به دولت اسلامي را در آتش زدن معاذ الکساسبه خلبان اردني را محکوم مي کنيم. ما همچنين حمله تروريستي در ماه دسامبر گذشته به يکي از مدارس در پيشاور پاکستان و هتل وارنسيا در طرابلس ليبي را محکوم مي کنيم . ما همچنين خشونتها در برخي شهرهاي مصر و اقدامات تروريستي در منطقه سينا را که به کشته و زخمي شدن شمار زيادي منجر شده است ؛ محکوم مي کنيم .
همچنين قتلهاي پي در پي داعش و بوکوحرام را به نام اسلام و ربودن دانش آموزان دختر و نقض حرمت آنها را به شدت محکوم مي کنيم . ما اقدامات گروه الشباب و طرفهاي مختلف و ديگر گروههاي تروريستي مشابه را محکوم مي کنيم و معتقديم اين جنايات کاملا با ارزشهاي انساني تناقض آشکار و مستقيم دارند. اين سازمان همچنين نگراني عميق خود را از افزايش روز افزون تعصب و نژادپرستي برضد مسلمانان که منجر به پديده اسلام هراسي شده است ؛ محکوم مي کنيم چرا که اين مسئله منجر به نقض حقوق بشر بويژه مسلمانان و کرامت آنان شده است.

............................
منبع: خبرگزاری تقریب
بازديد:1168| نظر(0)

نظرسنجی

عالي
خوب
متوسط
می پسندم


آمار بازدیدکنندگان
جستجو در سایت