« وَمَا كَانَ الْمُؤْمِنُونَ لِيَنْفِرُوا كَافَّةً فَلَوْلَا نَفَرَ مِنْ كُلِّ فِرْقَةٍ مِنْهُمْ طَائِفَةٌ لِيَتَفَقَّهُوا فِي الدِّينِ وَلِيُنْذِرُوا قَوْمَهُمْ إِذَا رَجَعُوا إِلَيْهِمْ لَعَلَّهُمْ يَحْذَرُونَ » مـؤمنان را نسزد كه همگي بيرون روند (‌و براي فراگرفتن معارف اسلامي عازم مراكز علمي اسلامي بشوند)‌. بـايد كـه از هر قوم و قبيله‌اي‌، عدّه‌اي بروند (‌و در تـحصيل علوم ديني تلاش كنند) تا با تعليمات اسلامي آشنا گردند، و هنگامي كه به سوي قوم و قبيلۀ خود برگشتند (‌به تعليم مـردمـان بـپردازنـد و ارشـادشان كنند و) آنـان را (‌از مخالفت فرمان پروردگار) بترسانند تا خودداري كنند

سایت سکولارهای انگلیس: کلیسای انگلیس جایگاهی در دموکراسی مدرن ندارد و اسلام در حال اوج گیری است | خبرها 25 شهريور 1392
سایت سکولارهای انگلیس: کلیسای انگلیس جایگاهی در دموکراسی مدرن ندارد و اسلام در حال اوج گیری است

نتایج یک نظرسنجی میان 20062 نفر که توسط موسسه لرد آشکرافت انجام شده است، سقوط شتابدار مسیحیت میان جوانان را نشان می دهد، این در حالی است که با عددی معادل ضریب افت مسیحیت، اسلام در میان جوانان در حال افزایش است.

این نظرسنجی در واقع در مورد رفتارهای مربوط به مهاجرت بوده است ولی یک سوال هم در آن میان بوده است: "شما خود را پیرو کدام دین می دانید؟"

در رده سنی 18-24 سال، 46% اعلام کرده اند که پیرو هیچ دینی نیستند و 33% هم خود را مسیحی معرفی کرده اند.

همچنین در پاسخ کلی مربوط به تمام رده های سنی 55% خود را مسیحی معرفی کرده و 36% هم گفته اند پیرو هیچ دینی نیستند.

در پاسخ کلی 3% افراد خود را مسلمان معرفی کردند ولی در رده سنی 18-24 سال این آمار به 11% می رسد.

هندوها هم1% کل و 3% رده سنی 25-34 سال را در بر می گیرند.

همچنین 30اُمین گزارش سالانه نظرسنجی رفتار اجتماعی بریتانیا نیز در این هفته منتشر شد، این نظر سنجی میزان تمایلات مذهبی را اندازه گیری کرد، هر چند این نظر سنجی تنها میان3000 نفر صورت گرفته است.

نگارندگان این گزارش تصریح کرده اند که هیچ شکی نیست که در سی سال گذشته تغییراتی در خصوص ادیان اتفاق افتاده است.

در این گزارش آمده است: "در سال 1983، دونفر از هر سه نفر (68%) خود را پیرو دین خاصی اعلام کرده اند؛ ولی در سال 2012 تنها 52% این کار کرده اند. "

"این کاهش در عمل مربوط به کاهش میزان وابستگی به کلیسای انگلیس است، در سال 1983 2 نفر از هر 5 نفر (40%) خود را پیرو کلیسای انگلیس می دانسته اند و لذا کلیسای انگلیس می توانست این ادعا را داشته باشد که کلیسای ملی انگلستان است و برای خود قدرت خاصی را در نظر داشته باشد. ولی در حال حاضر این آمار به 20% کاهش یافته است. و در عوض بخشی که خود را پیرو دینی به جز مسیحیت اعلام می کرده اند از 2% به 6% رسیده است، یعنی 3 برار شده اند. نه تنها تعداد افراد دین دار در بریتانیا کاهش یافته است بلکه گوناگونی آن ها هم افزایش یافته است."

تری سندرسون، مدیر جامعه ملی سکولار که نگران رشد اسلام است، گفت: "این آمار کاهش سریع مسیحیت را نشان می دهد و آینده خوبی را برای این مذهب در بریتانیا تصویر نمی کند. تعداد زیادی جوان که خود را مسلمان می دانند، نشان می دهد که به زودی اسلام در این کشور قدرت بیشتری خواهد داشت، بسیار بیشتر از قدرت فعلی اش."

او در پایان می افزاید: "خیلی دشوار است که بدانیم سیاست مداران ما چقدر مدرک بیشتر جهت نیاز دارند تا متوجه این موضوع شوند که کلیسای انگلیس دیگر هیچ جایگاهی در دموکراسی مدرن ندارد."

منبع: سایت شفقنا
بازديد:1167| نظر(0)

نظرسنجی

عالي
خوب
متوسط
می پسندم


آمار بازدیدکنندگان
جستجو در سایت