« وَمَا كَانَ الْمُؤْمِنُونَ لِيَنْفِرُوا كَافَّةً فَلَوْلَا نَفَرَ مِنْ كُلِّ فِرْقَةٍ مِنْهُمْ طَائِفَةٌ لِيَتَفَقَّهُوا فِي الدِّينِ وَلِيُنْذِرُوا قَوْمَهُمْ إِذَا رَجَعُوا إِلَيْهِمْ لَعَلَّهُمْ يَحْذَرُونَ » مـؤمنان را نسزد كه همگي بيرون روند (‌و براي فراگرفتن معارف اسلامي عازم مراكز علمي اسلامي بشوند)‌. بـايد كـه از هر قوم و قبيله‌اي‌، عدّه‌اي بروند (‌و در تـحصيل علوم ديني تلاش كنند) تا با تعليمات اسلامي آشنا گردند، و هنگامي كه به سوي قوم و قبيلۀ خود برگشتند (‌به تعليم مـردمـان بـپردازنـد و ارشـادشان كنند و) آنـان را (‌از مخالفت فرمان پروردگار) بترسانند تا خودداري كنند

مغز افراد دیندار در برابر افسردگی مقاوم‌تر است | خبرها 3 بهمن 1392
مغز افراد دیندار در برابر افسردگی مقاوم‌تر است

نتایج تحقیقات پژوهشگران نشان داده است که که مناسک دینی بر پیشگیری از افسردگی افراد مؤثر است.

مطالعات جدید نشان داده است مناسک معنوی و مذهبی از افراد در برابر افسردگی محافظت می‌کند و انجام این مناسک بخصوص در افرادی که مستعد این بیماری هستند، بسیار مؤثر است.

این پژوهش را لیزا میل، استاد روانشناسی بالینی و مدیر موسسه دانشگاه کلمبیا بر روی حدود 103 بزرگسال در معرض خطر و یا مبتلا به افسردگی انجام داد و به این نتایج دست یافت.

در این مطالعه افراد درباره اهمیت دادن به ارزش دین و معنویت مورد ارزش‌یابی قرار گرفتند.

ام آر آی مغز افراد نشان داد که قشر مغز در افرادی که دین و ارزش‌های آن را مهم می‌دانند، ضخیم‌تر از سایر افراد است.

نتیجه این مطالعه بیانگر آن است که معنویت در برابر افسردگی افراد بسیار موثر است و نقش اساسی در ضخامت قشر مغز دارد و با نازک شدن قشر مغز مقابله می‌کند.

نتایج این پژوهش در مجله روانپزشکی JAMA منتشر شده است.

.....................
منبع: خبرگزاری ایسنا
بازديد:1105| نظر(0)

نظرسنجی

عالي
خوب
متوسط
می پسندم


آمار بازدیدکنندگان
جستجو در سایت