« وَمَا كَانَ الْمُؤْمِنُونَ لِيَنْفِرُوا كَافَّةً فَلَوْلَا نَفَرَ مِنْ كُلِّ فِرْقَةٍ مِنْهُمْ طَائِفَةٌ لِيَتَفَقَّهُوا فِي الدِّينِ وَلِيُنْذِرُوا قَوْمَهُمْ إِذَا رَجَعُوا إِلَيْهِمْ لَعَلَّهُمْ يَحْذَرُونَ » مـؤمنان را نسزد كه همگي بيرون روند (‌و براي فراگرفتن معارف اسلامي عازم مراكز علمي اسلامي بشوند)‌. بـايد كـه از هر قوم و قبيله‌اي‌، عدّه‌اي بروند (‌و در تـحصيل علوم ديني تلاش كنند) تا با تعليمات اسلامي آشنا گردند، و هنگامي كه به سوي قوم و قبيلۀ خود برگشتند (‌به تعليم مـردمـان بـپردازنـد و ارشـادشان كنند و) آنـان را (‌از مخالفت فرمان پروردگار) بترسانند تا خودداري كنند

پیشتازی سیسی و 200 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کشورهای حوزه خلیج فارس در مصر | خبرها 10 خرداد 1393
پیشتازی سیسی و 200 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کشورهای حوزه خلیج فارس در مصر

برخی اقتصاددانان و کارشناسان مصری اعلام کردند که برخی کشورهای شورای همکاری خلیج فارس قصد دارند 200 میلیارد دلار در مصر سرمایه‌گذاری کنند.

برخی اقتصاددانان و سرمایه‌گذاران مصری نسبت به پیروزی عبدالفتاح سیسی، در انتخابات ریاست جمهوری مصر ابراز خشنودی و تاکید کردند که این مساله اقدامی برای برقراری ثبات سیاسی و اقتصادی است و به جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی و تقویت اقتصاد مصر کمک می‌کند.

به گفته برخی ناظران و تحلیل‌گران مصری، برخی کشورهای حوزه خلیج فارس قصد سرمایه‌گذاری در مصر به ارزش 200 میلیارد دلار دارند که 100 میلیارد دلار از این مقدار به کویت و 100 میلیارد دیگر به عربستان، امارات و بحرین اختصاص دارد.

در همین راستا عبدالله بن محفوظ، یکی از سرمایه‌گذاران عربستانی ضمن ابراز خرسندی از پیروزی سیسی در انتخابات ریاست جمهوری مصر گفت: این روند باعث همکاری اقتصادی بیشتر میان مصر و عربستان می‌شود چرا که سیسی شخصی است که توانایی اداره حکومت و برقراری امنیت و ثبات در کشور را دارد و از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند.

پیش‌بینی می‌شود که عربستان همچنین تا پایان سال 2015 دو میلیارد دلار در بخش کشاورزی مصر سرمایه‌گذاری کند.

سرمایه‌گذاری عربستان در مصر به حدود 27 میلیارد دلار می‌رسد که شامل بخش املاک و دارایی‌ها، پروژه‌های صنعتی، بازرگانی، کشاورزی و بخش‌های دیگر است.

همچنین برخی کارشناسان و اقتصاددانان کویتی تاکید کردند که حمایت مالی کشورهای شورای همکاری خلیج فارس از مصر امری بدیهی و روشن است چرا که این کشورها مصر را کشوری مهم و استراتژیک به حساب می‌آوردند.

همچنین امانی خالد بورسلی، وزیر بازرگانی و صنعت سابق کویت اعلام کرد که موضع این کشور در قبال حمایت همه جانبه از مصر کاملاً آشکار است.

از سوی دیگر، نجاة السویدی، عضو شورای اداره بانک بین‌الملل کویت از دولت این کشور و دیگر کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس خواست تا با هدف حمایت از تحقق ثبات سیاسی، اقتصادی و امنیتی در مصر به ارائه کمک‌های مالی و سرمایه‌گذاری به این کشور بپردازند.

..............
منبع: ایسنا
بازديد:1090| نظر(0)

نظرسنجی

عالي
خوب
متوسط
می پسندم


آمار بازدیدکنندگان
جستجو در سایت